Energiewerk

Energiewerk

Ieder mens, dier en plant heeft een eigen energiesysteem. Dit systeem bestaat onder andere uit een aura, met diverse auralagen, chakra’s en een gronding. Dit is jouw energetische ruimte.

Hoe jij je energiesysteem inzet, en dus eigenlijk hoe jij jouw eigen ruimte inneemt, is van een aantal dingen afhankelijk:

  • Er kunnen (belemmerende) overtuigingen zijn waardoor er blokkades zijn in jouw energiesysteem.
  • Ook kan het zijn dat er iets in het verleden gebeurt is waardoor je nu bepaalde stappen niet meer durft te zetten.
  • Als je hooggevoelig bent ben je extreem gevoelig voor prikkels van buitenaf. Dit kan ertoe leiden dat je ongemerkt klein maakt om prikkels te voorkomen.
  • Als kind kan het zijn dat je je niet gehoord of gezien voelde waardoor je nu dus bepaalde overtuigen of gedragspatronen hebt. Denk hierbij aan de overtuiging: “ik ben niet goed genoeg”, “ik mag er niet zijn”, “kan ik het wel”, “mag ik het wel”.
  • Je hebt nooit geleerd hoe je grenzen aan moet geven.

Bij energiewerk stem ik mij intuïtief af op jouw energiesysteem en kan ik zien waar er blokkades zitten en waar dit vandaan komt. Door deze te benoemen en/of deze blokkades weg te halen kan jouw energie weer gaan stromen. Dit kan door middel van een Reading of de Training “Regie over je Energie”.

Dit geeft inzicht en een gevoel van rust en ruimte.