Kinderreading

Kinderreading

  • Is je kind onrustig en begrijp je niet hoe dit komt?
  • Kan je kind op school moeilijk meekomen?
  • Heb je het idee dat je kind hooggevoelig is en daardoor te veel prikkels binnen krijgt?
  • Heeft je kind last van woedeaanvallen of veel huilen?
  • Vertoont je kind gedrag wat je niet kan verklaren of waarvan je niet weet hoe je hier goed mee om kan gaan?

Dan kan een Kinderreading uitkomst bieden.

Voor kinderen is het nog vaak lastig om onder woorden te brengen wat ze nu bedoelen of wat er precies bij hen speelt. Hoe wijs ze ook zijn. Zeker als ze nog niet zo goed kunnen praten.
Kinderen geven op een andere manier uiting aan hun emoties en gevoelens. Als ouder kan het heel lastig zijn om te achterhalen wat er nu precies gebeurt bij het kind en wat je er als ouder aan kan doen.

Wat is een Kinderreading?
Doordat ik mij – met toestemming van de ouder – afstem op de energie van het kind, kan ik zien wat er speelt of mogelijk heeft gespeeld. Dit geeft inzicht in de situatie of de emotie van het kind en de eventuele rol van de ouder(s) hierin. Samen gaan we vervolgens kijken wat er nodig is.
Dit inzicht zorgt voor ruimte en innerlijke rust bij zowel ouder(s) als kind.

Na een afspraak gemaakt te hebben kan een kind-reading telefonisch plaatsvinden. Ook kan het in mijn praktijk gebeuren. Kinderen hoeven niet zelf bij de afspraak aanwezig te zijn. Het contact gaat altijd via de ouder(s).

Welke leeftijd moet mijn kind hebben?
Ik geef Kinderreadingen aan ouders van kinderen van 0 tot 13 jaar.

Het mooie aan het werken met kinderen vind ik de puurheid en eerlijkheid waarmee ze in het leven staan. Ik ben er van overtuigd dat als kinderen een goede verbinding kunnen maken met hun hart, zij vanuit liefde en eigen “zijn” contact kunnen maken met zichzelf, anderen en het leven.