Referenties

Referenties

Lees hier de ervaringen van anderen:

“Op aanraden van een vriendin ben ik bij Miriam terecht gekomen. De extra reistijd heb ik er graag voor over gehad, want wat een warme, prettige plek is het die Miriam biedt!
Ik ben werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg en merkte dat het leren omgaan met mijn hooggevoeligheid in werk en privé een hele klus was. Bij Miriam volgde ik de training energiemanagement. Praktische oefeningen, persoonlijke aandacht, bijzondere inzichten/ aanwijzingen en tussentijds contact waar nodig: ik heb daardoor optimaal van haar begeleiding kunnen profiteren.
Haar training en begeleiding zou ik iedereen aanraden!”

Hanneke

 

“N.a.v. een vraag van mij op facebook kreeg ik een antwoord van Miriam die gelijk ‘paste’, heel prettig en compleet voelde, waardoor het mij positief raakte en nieuwsgierig maakte naar wat Serendipity is en biedt. Bij het lezen van haar website hetzelfde gevoel, dus heb ondanks de lange reisafstand een afspraak gemaakt voor een reading als kennismaking. Hier kwamen dingen uit en klikte het zo fijn met haar dat ik de energiemanagementtraining ben gaan doen.
Dit bleek een hele goede keuze. Het is een heel interessante training waarbij Miriam kan meekijken met je en kan inspringen op persoonlijke vragen en situaties zonder vast te blijven zitten aan een vastomlijnd trainingsschema. Hierdoor wordt het een persoonsgerichte aanpak met effectieve en praktische tips & trics. Het contact is 1 op 1, dus volledige aandacht voor jouw vragen en situaties en indien gewenst was er tussendoor zelfs telefonisch of e-mailcontact mogelijk.
De training brengt je dichter bij jezelf en geeft veel inzichten en Miriam weet overal wel handigheidjes of oefeningen voor om toe te passen in je dagelijkse leven, waar je die dingen uit kunt halen die het beste bij je passen en goed voor je werken.
Miriam is een lieve, warme vrouw, die heel goed in kan leven en precies de juiste vragen weet te stellen om je verder te helpen of tot nieuwe inzichten te komen. Dankzij deze training voel ik me, ondanks jarenlange chronische vermoeidheidsklachten, lekkerder in mijn vel en sterker in mijn schoenen en verlies minder energie aan dingen om me heen :-)”

 Diana vW

 

“Om “in mijn hoofd” een betere scheiding te maken tussen werk en privé heb ik bij Miriam een coaching “Energiemanagement” gevolgd. In een vijftal sessies heb ik ervaren en geleerd die scheiding te maken. Dit door in geprek te gaan met Miriam en door visualisatieoefeningen.
Miriam geeft vertrouwen en is een betrokken coach. Haar oprechte belangstelling voor haar gesprekspartner geeft een prima basis om in gesprek te gaan.
De coaching heb ik ervaren als zeer zinvol. De coaching heeft mij meer rust gegeven. En een bijzonder effect van de coaching is wel dat het aantal apneus dat ik heb (ik ben apneupatient en het aantal apneus per uur wordt elke nacht gemeten) is afgenomen. Blijkbaar dus ook effect op de nachtrust!”

Teun

 

“Na een periode van ziekte en revalideren ben ik bij Miriam terechtgekomen omdat ik graag mijn energie beter wilde managen. Aanvankelijk dacht ik wat managementtips te krijgen om minder moe uit mijn werk te komen. Dat bleek niet het geval. Miriam maakt contact op zielsniveau en leert je om goed voor jezelf te zorgen. Zowel zakelijk als privé. Negatieve energie wordt meteen opgeruimd en ze leert je ook hoe je weer energie kunt bijtanken als dat nodig is. Ik ga fitter en een stuk relaxter door het leven.
Miriam; heel veel dank voor alle mooie inzichten!”

– Anneke

 

“Zelf heb ik de training Energiemanagement bij Miriam gevolgd. De training werd afgestemd op mij en het geleerde kon ik meteen in de praktijk brengen. De training heeft me hele mooie en bijzondere inzichten gegeven waar ik nog dagelijks profijt van heb.

Tijdens de training heb ik Miriam leren kennen als een warme, zeer kundige, betrokken coach/trainer die vanuit verbinding met de ander werkt. “Gewoon” een prettig mens!

De training wil ik absoluut aanraden aan iedereen die (hoog)gevoelig is en professioneel met andere mensen werkt.”

Ingeborg Knobel

 

“Miriam heeft bij mij onlangs de Analyse bedrijfsenergie gedaan. Ze ‘kijkt met je mee’ en het voelt daarom heel vertrouwd en veilig. Door de Analyse heb ik meer inzicht gekregen hoe ik de energie rondom mijn bedrijf kon beïnvloeden en hoe ik zelf mijn energie in mijn bedrijf kan inzetten.

Miriam is een expert in energie management en ik ben erg blij dat ik van haar handvatten heb gekregen om zelf de energie rondom mijn bedrijf te beïnvloeden.”

– Alice Sanders, Virtual Alice 

 

“Ik ben zelf managementcoach en ben onder de indruk van wat Miriam met energiemanagement op diep niveau met weinig woorden en tijd teweeg heeft gebracht en zeer goed begeleidt. Haar professionaliteit, warmte en veiligheid zijn onvoorwaardelijk. Voor mij de coach voor professionals en natuurlijk andere vragen”

– Kees Kuijlman, toMove 

 

“Wat is het toch prettig als je een coach hebt die je inzichten weet te geven in de relatie tussen wie je bent en hoe je reageert op de situaties waar je je in begeeft. Serendipity Coaching & Training biedt een betrouwbare coach, met hart voor het vak. Een coach die je vooruit weet te helpen!”

– Jeanne

 

 “Miriam heeft mij geleerd hoe ik om moet gaan met energie, zowel dat van mij als van anderen. Door zoveel meer inzicht te hebben in hoe ik om moet gaan met situaties kan ik dichter bij mij zelf blijven. Ze zoekt de klik op, zorgt dat je je thuis voelt. Ik pas alles nog steeds toe, waardoor situaties alleen maar makkelijker te overzien zijn. Supercoach!”

– Ilse Schuring

 

“Als zelfstandig adviseur en interim-manager wil ik mensen kunnen aanvoelen, in netelige situaties mijn doelen voor ogen blijven houden, mezelf snel over tegenslagen heen zetten, omgaan met de weerstand van anderen, energie krijgen in plaats van dagelijks uitgeput zijn, omgaan met stress, anderen enthousiasmeren.

Door vallen en opstaan leer ik dat ook in de praktijk, maar een goede coach kan de leercurve beduidend verkorten! Miriam heeft op managementniveau ruime ervaring opgedaan bij diverse overheden en weet uit eigen ervaring welke knelpunten of struikelbokken de leidinggevende tegenkomt. Daarom kan ze snel een persoonlijk verbetertraject inzetten. 

Bij Miriam voelt je je per sessie groeien, of je nu je communicatie vaardigheden wilt verbeteren, knelpunten in je persoonlijk functioneren uit de weg wilt ruimen, of dat je voelt aankomen dat je een burn out gaat krijgen (of er zelfs midden in zit): een betere aanbeveling voor een coach zou ik niet weten.”

Paul van Oort, eigenaar Culturele Zaken

 

“Ik heb samen met Miriam een Analyse Energiebalans gedaan, ik liep vast in het uitstellen van allerhande dingen, Miriam heeft me geholpen door drempels weg te nemen en samen hebben we “opgeruimd”.
Miriam is prettig om mee samen te werken, ik voel me gehoord en begrepen, fijn vind ik dat!
De Analyse Energiebalans heeft me meer energie opgeleverd en focus op die zaken die van belang zijn.
Miriam is goed in voelen en zien wat er aan de hand is en dat op een prettige manier vertalen naar de praktijk.”

– Judith Hompe, La Vie Virtueel 

 

“Miriam is voor mij wat je noemt een TOP coach. Ze is in staat om binnen de kortste keren tot de kern te komen en tegelijk helpt ze je in moeilijke processen met een enorme zachtheid, die vertrouwen geeft en je helpt om een stapje verder te gaan, waar je dat alleen niet zou doen.
Eerdere ervaringen met coachings waren voor mij dat ik het onvoldoende implementeerde. Nu ruim 2 maanden na dit traject is er nog niks weggezakt en maak ik nog steeds vorderingen, met alles wat Miriam mij heeft aangereikt. Bijzonder en prettig dus.”

– Thies Kuijlman

 

“In 2012 kreeg ik behoorlijke gezondheidsproblemen en besefte ik dat het nog belangrijker werd om te leren omgaan met mijn hoogsensitiviteit. Via een kennis kwam ik op de website van Miriam terecht en ik besloot om eerst eens een reading bij haar te doen; vooral ook uit nieuwsgierigheid. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Miriam en ik was onder de indruk hoe intuïtief zij is: zonder dat ze vooraf veel over mij wist, vertelde ze me dingen over hoe ik in het leven sta en hoe dat zo is gegroeid. De reading gaf mij al veel inzicht.

Ik heb vervolgens besloten om een training Energiemanagement bij Miriam te gaan volgen. Tijdens deze training leer ik onder andere, aan de hand van praktische oefeningen, hoe ik mijn energie kan reguleren door mijn eigen energie niet teveel weg te geven aan anderen en me niet helemaal te laten leegzuigen door de energie van anderen. Ik leer ook veel beter om naar mijn gevoel te luisteren in plaats van naar mijn hoofd en mijn gedachtes. Langzaam aan maak ik nu steeds meer keuzes vanuit mijn hart, weet ik de geleerde oefeningen in mijn dagelijkse ritme te integreren en ontdek ik de kracht van mijn hoogsensitiviteit. En dat is erg fijn!

Miriam haar kracht ligt in het feit dat ze mensen erg goed aanvoelt. Als je bijvoorbeeld nogal gesloten bent, een gevoel moeilijk onder woorden kunt brengen of niet echt tot de kern weet te komen van de dingen die bij je spelen, dan kan zij je enorm helpen om je te openen. Dit doet zij op een lieve, zachte en geduldige manier. Ze creëert een veilige omgeving die maakt dat je je vanzelf meer gaat openen en tot de kern komt!”

– Simone

 

“Miriam heb ik leren kennen op aanraden van een vriendin een paar jaar geleden op een moment in mijn leven dat alles moeilijk leek te gaan : moeizame integratie op mijn werk, zieke en afscheidsproces op het thuisfront. Even zag ik het licht niet meer schijnen door het bos.

Met haar faculteit om verder te zien dan wat concreet is heeft Miriam me op weer op pad geholpen. Met een goed inzicht in de problematiek, de geschikte hulpmiddelen en zachte vastberadenheid, helpt ze je om de kerk weer in het midden van het dorp te plaatsen.

Ondersteuning was er wanneer nodig. Ontmoeting, skype of e-mail, het kan allemaal en dat was een gerustelling omdat het niet altijd mogelijk was om op kort termijn van België naar Schiedam te gaan.

Alhoewel de wolken inmiddels geklaard zijn doe ik nog steeds beroep op haar om bepaalde vraagstukken waar ik mee zit te kunnen bespreken. En dat doet deugt.”

Dedee

 

“Miriam was en is voor mij een geweldig persoon en een betrokken, ervaren, geduldige en inspirerende coach. Ik heb altijd een gevoel van vertrouwen en gelijkwaardigheid bij haar in de buurt. Tijdens mijn traject heeft ze me geleerd voor mezelf te staan en mijn energie te behouden. Ik heb hier nog steeds profijt van!”

Marije Profijt, Essentzie

 

“Twee zomers geleden ben ik met mijn dochters bij Miriam geweest voor een Reading/Healing-sessie.
Voor ons alle drie was dit een heel mooie, interessante en leerzame ervaring.
Het voegde zoveel toe aan het “normale” leven: inzichten, eye-openers, troost…

Vorige zomer ben ik er toe overgegaan een coaching/training bij Miriam te volgen.
Ook deze sessies heb ik als bijzonder prettig ervaren.  Zelfs de vrijkomende emoties vond ik fijn en gaven opluchting.

Ik vind Miriam lief, doortastend en begaafd.
Als ik weer buiten stond, voelde ik mezelf veel liefdevoller, opener en positiever.
De meegekregen oefeningen voor thuis, zijn mooi.  Het vergt wel zelfdiscipline om het te blijven doen!
Kortom, ik had dit alles niet willen missen!
Dank je wel, Miriam!”

– Marjoleine

 

“Ik heb Miriam Admiraal enkele jaren geleden ontmoet als mede-lid van het adviescollege voor een executive search bureau voor PA’s. Zij was toen Personal Assistant van Burgemeester Deetman van Den Haag en ik heb haar leren kennen als een zeer professionele, hartelijke en betrokken vakvrouw. Inmiddels heb ik ook het genoegen gehad Miriam op persoonlijk vlak mee te mogen maken en ik kan me geen betere coach voorstellen.

De combinatie van haar zakelijke ervaring, opleiding/training en haar enorme warmte, inlevingsvermogen en openheid als mens is ongekend en ik beveel Miriam dan ook van harte aan.”

– Petra van Helden

 

“Miriam en ik leerden elkaar 10 jaar geleden in een College van Advies kennen. Met haar warme persoonlijkheid is zij op de ander gericht. Met haar sterke ruggegraat weet Miriam negatieve ervaringen altijd weer positief om te buigen. Haar eigen levenservaring maken haar tot een coach vol compassie, maar wel doelgericht. Ik beveel het u van harte aan kennis met haar te maken!”

Annejet de Blécourt – JETTING