Miriam

Miriam


Miriam websiteMijn naam is Miriam Admiraal,  ik heb sinds juli 2010 mijn praktijk voor coaching, training en energiemangement.

Serendipity betekent letterlijk: het vinden van iets onverwachts en bruikbaars terwijl je op zoek bent naar iets totaal anders!
Zo ervaar ik het leven. Je hebt een doel voor ogen, maar onderweg naar dit doel gebeurd er iets waardoor je even een zijweg neemt om uiteindelijk weer op de hoofdweg naar je doel te komen. En juist die zijwegen vind ik zo interessant, hoe lastig ze ook zijn. Vaak zijn dat namelijk de wegen die je nodig hebt, om weer net dat stukje ervaring/zelfontwikkeling op te doen. Waardoor je sterker en gegroeid verder kunt.

Voor mij is coaching precies hetzelfde. Als je bij een coach komt ga je hier vaak met een bepaald doel voor ogen naartoe. “Ik wil hier aan werken, om daar te komen”. Maar tijdens het traject vind ik het interessant om juist de zijwegen niet uit de weg te gaan. Want deze zijwegen kunnen je (onverwachte) inzichten geven over jezelf, waardoor je wellicht op een andere manier naar het hoofddoel gaat kijken. En soms verandert hierdoor zelfs je hoofddoel.

Ik geloof dat er door een stuk innerlijke rust bij jezelf te (her)vinden, ruimte ontstaat om je innerlijke kracht en je positieve en sterke kanten naar voren te laten komen. Hierdoor kun je makkelijker je doelen bereiken, zowel op werkgebied als privé. Een eerste stap hierin is bewustwording van jezelf, je gedrag, blokkades en belemmerende overtuigingen. Daarnaast weet ik als hoogsensitief ondernemer hoe belangrijk het is om goed je energie te beheren en deze op een juiste manier in te zetten.  Want hoe jij je energie inzet bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt gedurende de dag. Energiemanagement zal om die reden dan ook altijd onderdeel zijn van het traject.
Ik begeleid je met mijn volle aandacht in je proces van ontwikkeling en persoonlijke groei. Op persoonlijk en zakelijk gebied.

Opleidingen
Mijzelf blijven ontwikkelen vind ik belangrijk, zowel als persoon als in mijn functie als coach. Om die reden heb ik verschillende cursussen op het gebied van innerlijke groei en zelfontwikkeling gevolgd:

  • Intuïtieve Ontwikkeling
  • Acceptatie
  • Alfatraining
  • Aurareading en healing
  • Opleiding Coaching en Counseling
  • Opleiding Ontwikkelingsgericht Coachen van Rudy Vandamme
  • Integratief lichaamsgericht Energiewerk  en Energiemanagement

Vertrouwelijkheid
Ik werk volgens de ethische code van het ACC (Academie voor Coaching en Counseling). Geheimhouding is hier een van de belangrijkste bepalingen